fi:CUPRA Brand:Yhteistyöt:CUPRA x Padel FI/FI

CUPRA x Padel

CUPRA on Suomen Padelliiton ja Finnish Padel Tourin pääyhteistyökumppani.

Edistämme padelin kehitystä Suomessa ja ympäri maailmaa. CUPRA Finnish Padel Tour tarjoaa SM-tason urheiluviihdettä, ja lisäksi olemme mukana Suomen maajoukkueiden toiminnassa. CUPRA Junior Team Finland on yksi Padelliiton tulevaisuuden kärkihankkeista.

Kansainvälisesti CUPRA on muun muassa kansainvälisen World Padel Tourin ja kansainvälisen Padelliiton (FIP) pääyhteistyökumppani.

Kuvassa Max Sjövall, Santeri Luotola sekä Jaakko Arho.

Max Sjövallista CUPRA-brändilähettiläs

Max Sjövall on Suomen #1 padelpelaaja. Moninkertainen Suomen mestari ja maajoukkueen kapteeni tähyää lajissa kansainvälisille kentille. Tavoitteena on nousta maailmanlistalla jopa sadan parhaan joukkoon.

Vauhtia Maxin menestykselle antaa jatkossa myös CUPRA. Maxin käskytettävänä on CUPRA Formentor 2.0 TSI 140 kW 4Drive DSG, jonka neliveto takaa pitävän liikkumisen myös talvikeleillä.

Tervetuloa CUPRA Tribeen Max!

Maxin otteita kilpakentillä voi seurata Instagramissa #thegoldenwrist

 

Padelin ytimessä: Padel Adder ja CUPRA.

Padel Adder ja CUPRA Finland yhteistyöhön

Padel Adder on Jyväskylässä sijaitseva huippuluokan Padel-keskus, joka tarjoaa mahtavia pelikokemuksia viihtyisässä ympäristössä. Padel Adder palvelee asiakkaitaan tällä hetkellä Keljon klubilla seitsemän sisäkentän voimin - ja lisää on tulossa: uudet klubit avautuvat vuoden 2023 aikana Äänekoskelle ja Jämsään. Lisäksi tällä hetkellä pelaajien käytössä on useita ulkokenttiä Padel Adder Seppälässä, Kartanossa ja Jämsässä.

CUPRAn ja Padel Adderin yhteistyösopimus ulottuu kesäkuun loppuun 2024.

Vahvana yhteisenä kumppanina toimii paikallinen jälleenmyyjäliike Jyväskylän Autotarvike, missä voi kokea ja koeajaa CUPRA-malliston.

Tervetuloa CUPRA tribeen Padel Adder! Vamos.

Lisätietoja: Padel Adder ja Jyväskylän Autotarvike 

CUPRA Finnish Padel Tour

Katso aikataulu ja turnaukset – ja tutustu samalla nopeasti kasvavaan kiehtovaan lajiin.

(Suomen Padelliiton kuvat Jonas Tana ja Juha Hirsimäki)