Owners:Oppaat:How to charge FI/FI

LATAAMINEN.

HALUATKO SAADA KAIKEN HYÖDYN IRTI CUPRASTASI?

CUPRAn omistajana sinulla on käytössä monia käteviä latausvaihtoehtoja, jotka tukevat elämäntapaasi ja liikkumistarpeitasi. Olet sitten kotona tai tien päällä, voit ladata CUPRAasi mistä tahansa pistorasiasta.

Pysäköi ja lataa

Tutustu tehokkaimpiin tapoihin ladata sähkö- tai hybridiautoasi kotona sekä latauksen eri vaiheisiin oikean lataamisen varmistamiseksi.

Vaihe 1: Avaa auto lukituksesta ja avaa latausluukku.

Vaihe 2: Liitä CUPRA Charger -latauslaitteen kaapeli autoosi.

Vaihe 3: Vihreä merkkivalo ilmoittaa, että lataus on käynnissä.

Näin lataat sähköauton

Tarvitsetko latauslaitteen autosi pysäköintipaikalle? Vieraile Ellin verkkosivulla, löydä CUPRAasi parhaiten soveltuva latauslaite ja hanki sähköautosi latauslaite yhdessä ammattitaitoisen asennuksen kanssa.

Osaatko jo ohjata autosi latausta? CUPRA CONNECTin etälataustoiminnon ansiosta voit ohjata sähkö- ja hybridiautojen lataustapahtumaa etätoimintona. Voit käynnistää ja pysäyttää latauksen välittömästi tai ajastaa lataustapahtuman ennen matkan alkua.

Lue lisää CUPRA CONNECTin online-palveluista tästä.

Lataaminen tien päällä

Oletko jo matkalla? Tutustu CUPRA Easy Charging -sovellukseen. Sovelluksella voit hakea näytön kartalle lähimmät paikalliset latauspisteet, ladata CUPRAsi ja tehdä maksut kätevästi yhdellä kortilla ja saada yhden kuukausilaskun.

Katso videosta lisätietoa CUPRA Easy Charging -sovelluksesta:

How to charge

Onko sinulla kysyttävää lataamisesta?

Saat lisätietoa lataustoiminnoista sekä vinkkejä parhaisiin tapoihin ladata CUPRAasi autosi käyttöohjeista. Tutustu myös Sähköautot ja hybridit -osioon.