Jopa:
547
km*
Jopa (250 kW):
340
hv*
0–100 km/h::
5,6
s
Voimansiirto:
Kaksi moottoria, neliveto

Katumaasturin itsevarma luonne

Ainutlaatuinen muotokieli yhdistää tyylikkään ja virtaviivaisen ulkomuodon ja edistyksellisen tilavat sisätilat.

Sähköautojen innovaatioiden edelläkävijä

Valaistut CUPRA-logot sekä edessä että takana ja reunasta reunaan ulottuva takavalo täydentävät Tavascan-täyssähköauton urheilullista ulkonäköä.

Interior view of the CUPRA Tavascan with Y-bone console

Silkkaa voimaa niin sisä- kuin ulkopuolella

Dark Ice Metal -värinen moderni Y-kirjaimen muotoinen keskikonsoli ja Dark Night -väriset mikrokuituiset urheiluistuimet viimeistelevät sähköisen urheilullisen ajokokemuksen.

Videoesittely

Katso videoesittely uudesta CUPRA Tavascanista.

PERSONOI OMA CUPRA TAVASCAN -SÄHKÖAUTOSI

Valitse tyyliisi sopivin ulkoväri, vanne ja sisustus.

Ulkovärit

Vanteet

Sisätilat

EDISTYSTÄ JA SUORITUSKYKYÄ

The new CUPRA Tavascan VZ tavascan blue colour charging

Sähköistä tehokkuutta

Uusi CUPRA Tavascan -sähköauto uudistaa ajomukavuuden ja tekee katumaasturilla liikkumisesta hienostuneen kokemuksen. Jopa 547 kilometrin* sähköinen toimintamatka ja lataus 0–100 kilometrin ajoa varten vain 7 minuutissa** antavat varmuutta matkata entistä pidemmälle.

KESKITY MATKAAN

Edistyneiden turvallisuus- ja ajojärjestelmien ansiosta voit keskittyä tärkeään – edessä olevaan tiehen.

New CUPRA Tavascan Blue Metallic with Travel Assist and Adaptive Cruise Control (ACC)

Aja turvallisemmin

Suojaa kaikista kulmista. Travel Assist -matka-avustimen mukautuva vakionopeussäädin (ACC) ja Lane Assist Plus -kaistanpitoavustin pitävät sinut kaistalla ja turvallisen etäisyyden päässä muista ajoneuvoista. Kaistanvaihtoavustimeen yhdistettynä järjestelmä valvoo ympäristöä ja estää kaistanvaihdon, jos se ei ole turvallista.

CUPRA Tavascan blue colour with 21 inch copper and black covers wheels

Helppo pysäköinti

Pysäköi Tavascan puoliautomaattisesti käyttämällä koulutettua pysäköintiavustinta, joka lukee kulkureitin usein käytettyihin pysäköintipaikkoihin. Voit käyttää myös etäpysäköintitoimintoa, joka mahdollistaa ohjausliikkeiden tekemisen matkapuhelimen avulla ahtaissa pysäköintipaikoissa.

5 vuoden takuu

CUPRAn kattavan takuujärjestelmän ansiosta voit nauttia ajamisesta ja huolettomista kilometreistä vuosia eteenpäin. CUPRA-mallistoon kuuluu kiinteä 5 vuoden tai 100 000 kilometrin takuu riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin.  

Tavascan Endurance

Luonnetta ja suorituskykyä yli rajojen.

Tavascan Endurance
Jopa:
547
km*
Jopa (210 kW):
286
hv*
0–100 km/h:
6,8
s
Tavascan VZ

Tehoa ja tunnetta

Tavascan VZ
Jopa:
517
km*
Jopa (250 kW):
340
hv*
0–100 km/h:
5,6
s

*CUPRA Tavascan ei ole tällä hetkellä saatavilla myyntiin, vaan se odottaa tyyppihyväksyntää. Ilmoitetut tekniset tiedot ovat ainoastaan suuntaa antavia, ja ne voivat vaihdella. Käytettävissä oleva teho (kW) ja auton kiihtyvyys määräytyvät aina akun varaustason ja lämpötilan mukaan. Kuvat on tarkoitettu ainoastaan kuvitus- ja tiedotustarkoituksiin, eivätkä ne välttämättä vastaa sarjatuotantoa.

Sähköauton toimintamatka määräytyy monien eri tekijöiden mukaan. Näitä tekijöitä ovat muun muassa maaston pinnanmuodostus, sääolosuhteet, auton kuormitus (matkustajat + matkatavarat), akun ikä ja kunto, valitut lisävarusteet (kuten vanteet ja renkaat), sähköä kuluttavien laitteiden, kuten lämmityslaitteen, ilmastointilaitteen tai lämmitettyjen istuimien, käyttö ja ajotapa. Ilmoitettu toimintamatka on alustava arvo, joka on laskettu WLTP-normin mukaan. WLTP määrittää kaikille valmistajille sovellettavat vakiotestausolosuhteet, jotta tämän normin mukaan lasketut arvot ovat vertailukelpoisia kaikkien ajoneuvojen osalta.

**Latausajat vaihtelevat seuraavien tekijöiden mukaan: ulkolämpötila ja akun lämpötila, latausjärjestelmän suurin jännite ja sen vallitseva kunto, akun kunto sekä muiden sähkölaitteiden käyttö autossa lataamisen aikana.