A new cupra leon 2024 in enceladus grey matte with copper accent alloy wheels parked on smooth concrete under an architectural structure. Barcelona cityscape in the background.
Hinnat alkaen
37 170
Takuu
5
vuotta / 100 000 km
Jopa (200 kW):
272
hv
Toimintamatka sähköllä jopa:
124
km

MINKÄLAISEN SINÄ VALITSET?

Tee CUPRA Leonista juuri sen näköinen kuin sen pitäisikin olla.

MUOTOILUN UUSI AIKAKAUSI

Edistyksellinen e-HYBRID-malli, joka on rohkea ja voimakas – niin sisältä kuin ulkoa. 

front view of new cupra leon 2024 car in dark atmosphere with ambient lighting.

ROHKEA JA DYNAAMINEN

Tunnusomaisesta jäähdyttimensäleiköstä kiehtoviin CUPRA Matrix LED -ajovaloihin – kaikki nämä korostavat CUPRA Leonin dominoivaa ilmettä. 

new cupra leon 2024 car interior, infotainment screen, bucket seats, passenger and driver seat.

KAIKEN YTIMESSÄ NAUTINTO

Parannettu ajokokemus. Selkeä ja vallankumouksellinen sisätila – tunnusomaiset pienet yksityiskohdat sekä kilpa-automaiset muotoillut istuimet, jotka tarjoavat erinomaista sivuttaistukea.

SÄHKÖISTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

: three quarter bird’s eye view of the new cupra leon 2024 rear, dark setting and mirror reflection of the front.

CUPRA LEON VZ e-HYBRID

Ihastu rajattomaan vapauteen, jota tarjoavat pidennetty toimintamatka ja voima, joka ei jätä mitään arvailujen varaan. Nauti vahvasti tunteisiin vetoavasta ajokokemuksesta. 

NOPEA LATAUS

Nopein lataus mitä on toistaiseksi saatavilla – äärimmäisen nopea lataus vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle. Lataaminen kotona ei ole koskaan ollut näin helppoa.  

PARANNETTUA LIITETTÄVYYTTÄ

: infotainment screen, wheel, dashboard and air vents of new cupra leon 2024 hybrid vehicle.

CUPRA Connect

Tutustu saumattomaan liitettävyyteen CUPRA CONNECTin kautta 12,9” navigointijärjestelmässä. Hyödynnä online-karttoja, viihdettä, puheohjausta ja monia muita toimintoja.

woman on phone during sunset accessing my cupra app for the cupra leon, via her phone

MY CUPRA -SOVELLUS

Sukella mukavuuksien maailmaan My CUPRA -sovelluksen avulla. Hallitse ja käytä helposti esimerkiksi uuden CUPRA Leonin etälukitusta ja lukituksen etäavausta.

*Sähköauton toimintamatka määräytyy monien eri tekijöiden mukaan. Näitä tekijöitä ovat muun muassa maaston pinnanmuodostus, sääolosuhteet, auton kuormitus (matkustajat + matkatavarat), akun ikä ja kunto, valitut lisävarusteet (kuten vanteet ja renkaat), sähköä kuluttavien laitteiden, kuten lämmityslaitteen, ilmastointilaitteen tai lämmitettyjen istuimien, käyttö ja ajotapa. Ilmoitettu toimintamatka on alustava arvo, joka on laskettu WLTP-normin mukaan. WLTP määrittää kaikille valmistajille sovellettavat vakiotestausolosuhteet, jotta tämän normin mukaan lasketut arvot ovat vertailukelpoisia kaikkien ajoneuvojen osalta.

Latausajat vaihtelevat seuraavien tekijöiden mukaan: ulkolämpötila ja akun lämpötila, latausjärjestelmän suurin jännite ja sen vallitseva kunto, akun kunto sekä muiden sähkölaitteiden käyttö autossa lataamisen aikana.