Hinnat alkaen
38 592
Takuu
5
vuotta / 100 000 km
Jopa (200 kW):
272
hv
Toimintamatka sähköllä jopa:
124
km
Tavaratila jopa:
1650
L

MINKÄLAISEN SINÄ VALITSET?

Tee CUPRA Leon Sportstourerista juuri sen näköinen kuin sen pitäisikin olla.

SPORTSTOURERIN UUDISTETTU MUOTOILU

Uraauurtava ja kumouksellinen, dominoiva ja dynaaminen.

EDUKSEEN EROTTUVA ULKOPUOLI

Huolitellut ja häikäisevän upeat. CUPRA Leon Sportstourerin ulkopuolen ominaispiirteisiin kuuluvat paranneltu takapuskuri, uusinta tekniikkaa edustavat takavalot ja korkeaa suorituskykyä tukevat pakoputket. 

MULLISTAVAT SISÄTILAT

Istuimien kilpa-automainen muotoilu tarjoaa erinomaista tukea ja niiden hiilikuituinen takaosa sekä ilmasuuttimet henkivät hillittyä mutta ylellistä urheilullista estetiikkaa. 

ENERGIAA NOPEASTA LATAUKSESTA

CUPRA LEON SPORTSTOURER VZ e-HYBRID

Enemmän tehoa, pidempi toimintamatka. Edistyksellinen ohjaustekniikka ja moitteeton vetokyky. 

LATAUS

Nopeampaa kuin koskaan ennen. Pidä CUPRAsi valmiina lähtöön käyttämällä etälataustoimintoa puhelinsovelluksella.

INTUITIIVISTA LIITETTÄVYYTTÄ

CUPRA CONNECT

Ihastu CUPRA CONNECTin 12,9” infotainment-järjestelmään. Hyödynnä online-karttoja, viihdettä, puheohjausta ja monia muita toimintoja.

MY CUPRA -SOVELLUS

Hallinnoi CUPRAasi missä ja milloin vain. My CUPRA -sovellus mahdollistaa etäkäytön, reaaliaikaiset päivitykset ja turvatoiminnot.

UUSI CUPRA LEON SPORTSTOURER

*Sähköauton toimintamatka määräytyy monien eri tekijöiden mukaan. Näitä tekijöitä ovat muun muassa maaston pinnanmuodostus, sääolosuhteet, auton kuormitus (matkustajat + matkatavarat), akun ikä ja kunto, valitut lisävarusteet (kuten vanteet ja renkaat), sähköä kuluttavien laitteiden, kuten lämmityslaitteen, ilmastointilaitteen tai lämmitettyjen istuimien, käyttö ja ajotapa. Ilmoitettu toimintamatka on alustava arvo, joka on laskettu WLTP-normin mukaan. WLTP määrittää kaikille valmistajille sovellettavat vakiotestausolosuhteet, jotta tämän normin mukaan lasketut arvot ovat vertailukelpoisia kaikkien ajoneuvojen osalta.

Latausajat vaihtelevat seuraavien tekijöiden mukaan: ulkolämpötila ja akun lämpötila, latausjärjestelmän suurin jännite ja sen vallitseva kunto, akun kunto sekä muiden sähkölaitteiden käyttö autossa lataamisen aikana.