Owners:Overlay CUPRA Chargers:CUPRA CONNECT FI/FI
Cupra connect online-palvelut formentor

CUPRA CONNECT -ONLINE-PALVELUT

Aktivoi CUPRA CONNECT -online-palvelut ja ota käyttöön auton toimintojen etäohjaus, online-musiikki, navigointipalvelut ja hätäpalvelut.

TURVALLISUUS JA HUOLTO.

Pysy turvassa missä oletkin. Pidä CUPRAsi huippukunnossa.

cupra%20connect%20turvallisuus%20ja%20huolto

Hätäpuhelutoiminto tuo turvaa

Apua omalla kielelläsi. Hätäpuhelutoiminto ottaa automaattisesti yhteyden hätäpalveluun, jos se havaitsee onnettomuuden.

Vikapuhelu

Jos autosi rikkoutuu, se lähettää asiaankuuluvat tiedot CUPRA-palvelukeskukseen, josta sinut opastetaan lähimpään merkkihuoltoon.

Huollon varaus

Jos merkkivalo syttyy tai on määräaikaishuollon aika, CUPRA CONNECT ohjaa sinut ottamaan yhteyttä haluamaasi merkkihuoltoon.

ETÄKÄYTTÖPALVELUT

Aseta täydellinen lämpötila, lataa autosi ja löydä viimeisin pysäköintipaikkasi sovelluksen avulla etänä.

cupra%20connect%20remote%20access%20services

Lataus etänä

Ohjaa täyssähköauton ja e-HYBRIDin latausprosessia etänä. Aloita tai lopeta lataus heti tai ajasta se ennen matkaa.

Ilmastoinnin etäohjaus

Aseta täyssähköautoon tai e-HYBRIDiin ihanteellinen sisälämpötila etänä. Ajasta CUPRAsi tekemään se automaattisesti haluamaasi kellonaikaan.

Auton tila, ovet ja valot

Ikkunat kiinni ja ovet lukittu? Valot pois? Tarkista asia mielenrauhasi vuoksi sovelluksesta milloin tahansa.

Etsi viimeisin pysäköintipaikkasi

Unohditko mihin pysäköit? Navigoi autosi luo. CUPRA CONNECT tallentaa viimeisimmän pysäköintipaikkasi automaattisesti.

CUPRA CONNECT GEN3

cupra connect gen3-mallit

CUPRA CONNECT GEN3

Palvelut CUPRA Leonille, Atecalle ja Formentorille.

Lukitse ja avaa auto ja vastaanota varashälytinilmoituksia. Aseta alue- ja nopeusrajoituksia. Kaikki kotoasi käsin CUPRA CONNECT -sovelluksella.

Lukitse ja avaa auto ja vastaanota varashälytinilmoituksia. Aseta alue- ja nopeusrajoituksia. Kaikki kotoasi käsin CUPRA CONNECT -sovelluksella.

CUPRA CONNECT GEN4

cupra connect born

CUPRA CONNECT GEN4

Palvelut CUPRA Bornille.

Tutustu uusiin GEN4-tekniikan tarjoamiin ajokokemusta parantaviin ratkaisuihin, jotka on räätälöity erityisesti CUPRA Bornille.

Tutustu uusiin GEN4-tekniikan tarjoamiin ajokokemusta parantaviin ratkaisuihin, jotka on räätälöity erityisesti CUPRA Bornille.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA


Varmista ensin, että sinulla on käytössäsi:

- Toimiva internet- ja datayhteys
- Ajoneuvosi oikea VIN-numero
- CUPRA-malli, joka on yhteensopiva haluttujen palveluiden kanssa
- Voimassa oleva CUPRA CONNECT -palvelusopimus (siellä missä saatavissa)

Jos mikään yllä olevista ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä jälleenmyyjään.


Jos et rekisteröidy ja aktivoi CUPRA CONNECT -palvelua, voit käyttää vain lain edellyttämiä toimintoja (yleinen hätäpuhelu).

Et voi myöskään hyödyntää verkon kautta tapahtuvia Turvallisuus- ja huoltopalveluita, etäkäyttää palveluita sovelluksen kautta tai nauttia online-infotainment-tarjonnasta. Navi System+ ei tällöin myöskään hyödynnä online-tietoja ja "Hola Hola" -järjestelmä toimii vain tietyillä äänikomennoilla.


CUPRA ylläpitää tietokantaa kaikista asiakkaiden toimittamista henkilötiedoista sekä muista tiedoista, joita tarvitaan CUPRA CONNECT -palveluiden oikeanlaiseen toimintaan, kuten ajoneuvotiedot ja maantieteellinen sijainti. Kaikki CUPRA CONNECT -palveluiden tiedot kuuluvat asiakkaalle. Tietojen käyttö edellyttää asiakkaan suostumusta.

Kaikki tietojen käyttö tapahtuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Lisätietoja saat tämän sivuston Käyttöehdot ja yksityisyydensuoja -osiosta.

Huomaa, että kaikki tieto on vain CUPRAn ja sen jälleenmyynti- ja huoltoverkoston käytettävissä. Tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille kaupalliseen käyttöön, ja useimmissa tapauksissa ne pidetään nimettöminä (ei-anonyymejä tietoja käytetään vain tarvittaessa). Tällaisissa tapauksissa CUPRA käsittelee tietoja tiukkojen tietoturvaohjeiden mukaisesti.


CUPRA CONNECT on saatavilla Saksassa, Belgiassa, Tšekissä, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, Puolassa, Unkarissa, Kreikassa, Kyproksella, Alankomaissa, Luxemburgissa, Bulgariassa, Romaniassa, Kroatiassa, Sloveniassa, Maltalla, Slovakian tasavallassa, Andorrassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Serbiassa, Albaniassa, Makedoniassa, Bosnia ja Hertsegovinassa, Ukrainassa ja Gibraltarilla.

GEN3-malleissa CUPRA CONNECT -palvelu on saatavana lisäksi myös Montenegrossa.


Kun autosi havaitsee vakavan onnettomuuden turvatyynyn laukeamisen tai turvavyönkiristimien toiminnan vuoksi, yhteys muodostetaan automaattisesti hätäkeskukseen.

Jos CUPRA CONNECT on aktivoitu, puhelu soitetaan yksityiseen palveluun julkisen/paikallisen hätäpuhelinnumeron sijasta. Hätäpuhelutoiminnon avulla hätäpalvelut saavat lisätietoja onnettomuuden luonteesta, kuten sijainnista, osoitteesta, osallistuneiden määrästä ja onnettomuuden vakavuudesta.

Lisäksi HMI-kieli on toiminnassa, joten voit aina kommunikoida omalla kielelläsi, myös ulkomailla. Jos oma kielesi ei ole käytettävissä, käytössä on englanti missä tahansa.

Jos haluat, pysymme puhelimessa kanssasi, kunnes apu saapuu paikalle. Muista, että normaalisti emme seuraa sijaintiasi. Tietosi siirretään vain onnettomuuden sattuessa turvallisuutesi varmistamiseksi. Hätäpuhelutoiminto voidaan aktivoida manuaalisesti painikkeesta tai Infotainment-näytön kautta


Vikapuhelu aktivoidaan aina manuaalisesti, mutta pienemmän onnettomuuden sattuessa (joka ei ylitä tiettyä vakavamman onnettomuuden rajaa) näytölle ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa on kolme painiketta (Aktivoi hätäpuhelu, Aktivoi vikapuhelu tai Peruuta). Kuka tahansa voi ottaa yhteyttä hätäpuhelupalveluun painamalla keskinäppäintä kolmen painikkeen moduulissa tai autovalikon "puhelin"-osiossa.


Kun aktivoit vikapuhelupalvelun, auto lähettää tietoja mm. kilometrimäärästä (km), päällä olevista varoitusvaloista ja virheilmoituksista, joten CUPRA-huoltoliike voi havaita vian helpommin ja palvella sinua paremmin.

Aktivoituna vikapuhelutoiminto jakaa myös autosi kellonajan ja sijainnin, jotta sinut löydetään helpommin. Tästä on hyötyä, jos autosi rikkoutuu haja-asutusalueella, etkä tiedä tarkalleen missä olet.


Kun infotainment-järjestelmäsi lähettää sinulle muistutuksen tulevasta tarkastuksesta, myös ensisijaiseksi asettamasi huoltoliike saa siitä ilmoituksen. Huoltoliike ottaa sinuun yhteyttä haluamallasi yhteydenottotavalla (sähköposti tai puhelin) ja sopii kanssasi huoltoajasta.

Huoltoliike saa seuraavat tiedot autostasi:

- Yhteystietosi (nimi, puhelin ja sähköposti)
- Auton tiedot (VIN, vuosimalli, automalli)
- Kilometrimäärä
- Tarkastustyyppi (öljynvaihto, määräaikaishuolto)
- Ilmoituksen päivämäärä ja kellonaika
- Päivien määrä seuraavaan tarkastukseen ja öljynvaihtoon


Auton tila -toiminto näyttää seuraavat tiedot autostasi:

- Toimintamatka jäljellä olevalla polttoaineella tai sähkövarauksen tila
- Kokonaiskilometrit, jäljellä olevat kilometrit (km) ja aika (pv) seuraavaan huoltoon
- Jäljellä olevat kilometrit (km) ja aika (pv) seuraavaan öljynvaihtoon
- Ovien ja ikkunoiden tila (auki/kiinni)
- Valojen tila (päällä/pois)


Jos autosi oli pysäköitynä alueelle, jossa on huono verkko (kuten maanalainen pysäköintialue), se ei ehkä ole voinut lähettää pysäköintitietoja palvelimelle. Normaaleissa olosuhteissa auton viimeisin pysäköintipaikka lähetetään palvelimelle heti, kun moottori sammutetaan.


Kun aktivoit CONNECT-toiminnon, Navi System+ päivittyy ja siirtyy online-tilaan vastaanottaakseen ajantasaiset tiedot. Palvelun käytöstä ei muodostu lisämaksuja – kaikki navigoinnin datasiirto sisältyy CONNECT-palvelupakettiin.

Seuraavat palvelut ovat veloituksettomia:
- Online-kartan päivitys: alueesi kartat päivittyvät automaattisesti autosi sijainnin ja määränpään perusteella. Sinun ei tarvitse ostaa karttapäivityksiä jälleenmyyjältä tai ladata uusia karttoja USB-tikulta.

- Reittilaskenta ajantasaisilla liikennetiedoilla, jotka perustuvat tieolosuhteisiin (kuten liikenne ja sää), sekä dynaaminen reittiopastus, joka koostuu reaaliaikaisista päivityksistä.


Pysäköintipalvelu näyttää käytettävissä olevien pysäköintipaikkojen kokonaismäärän seuraavissa paikoissa:

- Julkiset pysäköintialueet
- Yksityiset pysäköintialueet
- Pysäköintihallit

Se näyttää myös lisätietoja, kuten:

- Etäisyys
- Aukioloajat
- Hinnat


Kun aktivoit CUPRA CONNECTin, "Hola Hola" ymmärtää paremmin luonnollista puhetta (luonnollisella kielenhallinnalla). Näin voit antaa komentoja luonnollisella puheella ilman, että sinun tarvitsee oppia tiettyjä komentoja. Internet-yhteyden päällä ollessa, voit:

-Etsiä osoitteita
-Käyttää online-sisältöä
-Kuunnella internet-radiota

Hola Holan avulla voit myös sanella tekstiviestejä ja sähköpostiviestejä. Sanellaksesi viestin paina mikrofonipainiketta ja puhu luonnollisesti. Kun olet valmis, voit tarkistaa kirjoitetun tekstin ja tarvittaessa poistaa sen, tai kirjoittaa uudelleen.

 

Puheentunnistuskielet GEN3- ja GEN4-autoille:
- englanti
- amerikanenglanti
- espanja
  -ranska
- saksa
- italia
- tšekki

 

GEN4-autoille myös:
- hollanti
- puola
- portugali
- ruotsi
- tanska (tulossa pian)
- norja (tulossa pian)


VIN (ajoneuvon valmistenumero tai alustanumero) on autosi yksilöity 17-numeroinen tunnuskoodi. Löydät VIN-numeron rekisteriotteesta tai tuulilasin kuljettajan puoleisesta alakulmasta. Tarvitset sitä rekisteröidessäsi autoasi järjestelmään ja määrittäessäsi CUPRA CONNECT -profiilisi.


See more

Ota yhteyttä

CUPRA CONNECT -palvelukeskus


CUPRA CONNECT -palvelukeskus auttaa

Onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai palautetta liittyen CUPRA CONNECT -palveluun? Soita meille, tai ota yhteyttä sähköpostitse.

CUPRA CONNECT -palvelukeskus
puh. 990 800 6000 40 20
avoinna klo 10:00-22:00

CUPRA CONNECT -tuki
cupradigitalsupport@cupraofficial.com

CUPRA ID -tuki
cupra-id-support@cupraofficial.com

 

Kansainvälinen palvelukeskuksemme palvelee sinua suomeksi kaikissa yhteydenottokanavissa. Hinnat Suomessa ja ulkomailla soitettaessa riippuvat operaattorisi hinnoittelusta. Varmista puheluhinnat omalta operaattoriltasi.


*Etätuuletus on käytettävissä vain Leonille ja Formentorille tietyillä moottorivaihtoehdoilla. Lämmittimen etäkäyttöominaisuus on mahdollista vain lisävarusteena saatavilla olevan lisälämmittimen kanssa.

**Varashälytinilmoitus on saatavana vain varashälyttimen kanssa (lisävaruste).

 

***Online Media (Apple Music & TIDAL), internet-radio ja Alexa vaativat lisädatan käyttöä. Voit joko käyttää älypuhelintasi hotspotina, joka on yhdistetty autosi Wi-Fi-verkkoon, tai hankkia ylimääräisen dataliittymän CUPRAllesi matkaviestintäkumppanimme kautta. 

Amazon Alexa on saatavilla Leon- ja Formentor-malleihin vain osassa maita (Espanja, Saksa, Iso -Britannia, Ranska, Italia, Irlanti ja Itävalta). Tulossa Suomeen myöhemmin.