fi:CUPRA Brand:Kilpa-autoilu:Miksi ajamme kilpaa? FI/FI

Miksi ajamme kilpaa?


Moottoriurheilussa laskelmat ovat kaikki kaikessa. Kilpailun voitto voi olla kiinni sekunnin tuhannesosasta. Kulmanopeussuhteesta, jolla kilpa-ajaja lähestyy kaarretta. Pikkutarkasta polttomoottoriprosessista, josta koko moottorin toiminta kilparadalla riippuu. Kilpa-ajamisessa on siis kyse kaikista pienimmistä mittayksiköistä – mutta myös paljosta muustakin. Kilpa-ajaminen on elämäntapa.

Kilpa-ajamisessa on pohjimmiltaan kyse intohimosta. Faneista, jotka huutavat äänensä käheiksi kannustaessaan suosikkitiimejään. Mekaanikosta, jonka sydän lyö yhtä nopeasti kuin hänen valmistamansa moottori kulkee. Kuljettajasta, joka vajoaa polvilleen hävittyään kisan. Meidän mielestämme siinä on kyse paljon muustakin kuin vain voittamisesta. Emme ole mukana kilpailuissa vain voittamisen takia, eivätkä kaikki ole samaa mieltä tavoistamme tehdä asioita. Kilpailemme, koska haluamme parantaa suoritustamme kierros kierrokselta. Koska sydämemme on paikallaan. Ja koska olemme päättäneet luoda uusia polkuja ja määritellä kilpa-ajamisen tulevaisuuden uudelleen.

Suberbiken maailmanmestaruussarja: CUPRA-turva-auto

Kilpa-ajamisen hengessä CUPRAsta tulee vuoden 2018 virallinen Superbiken maailmanmestaruussarjan sponsori. Siitä tulee myös kilpailun virallinen turva-auto, joka kiertää mukana 11 eri maassa ja kolmessa eri maanosassa. Sillä kun kyseessä on intohimo, autokilpailu ja moottoripyöräkilpailu ovat samalla viivalla. Palaneen kumin tuoksu asfaltilla. Moottoreiden pauhu. Adrenaliinimyrsky ratin takana. Se on upea tunne ja juuri siksi teemme sitä työksemme.

LISÄTIETOJA

Haluatko pysyä mukana Superbiken maailmanmestaruussarjan jännityksessä? Saat tietää kaikki uusimmat uutiset seuraamalla Instagramissa ja Twitterissä käyttäjätunnusta @CupraRacing.

Kilpailukalenteri 2018

Katso aikataulut