fi:CUPRA Brand:Kilpa-autoilu:Samat radat FI/FI

Eri polut.

Samat radat.

CUPRA on Ducati-tiimin uunituore sponsori MotoGP:n maailmanmestaruussarjassa. Valitsimme Ducatin, koska meillä on samanlaiset arvot. Selvyyden vuoksi meidän on mentävä hiukan ajassa taaksepäin. Kun Ducati vuonna 2002 päätti osallistua MotoGP:hen, se voitti maailmanmestaruuden vain neljässä vuodessa, vaikka sillä oli vastassaan suuret japanilaiset brändit, jotka olivat hallinneet sarjaa jo pitkään. Kuinka he tekivät sen? Luomalla itsensä uudelleen. Juuri tällaista tulevaisuutta haluamme luoda suorituskykyisten autojen maailmaan.

Kilparadoilla syntynyt mutta kaduille tarkoitettu Ducati on suunniteltu niille, jotka eivät pelkää kiihdytystä nollasta sataan vain kolmessa sekunnissa. Mutta siihen liittyy paljon muutakin. Ducatia ajava tietää, että pyörää on ajettava asenteella, joka ei sovi kaikille. Ja juuri tästä on CUPRAssa kyse.

Eikä siinä vielä kaikki. Jorge Lorenzo, Espanjan kolminkertainen maailmanmestari ja vuonna 2017 hopealle sijoittunut italialainen Andrea Dovizioso ovat molemmat Ducatin tiimissä. Sponsoroinnin kautta molemmista Ducati-ajajista on tullut CUPRAn puolestapuhujia. Sen lisäksi, että heidän pyörissään on CUPRA-logot, he myös edustavat CUPRA-brändiä kilparatojen ulkopuolella.

Luomalla vahvoja kumppanuussuhteita CUPRA jatkaa missiotaan, jossa kilpa-ajamista rakastavat yhdistetään samaan yhteisöön.

LISÄTIETOJA

Haluatko pysyä mukana MotoGP:n jännityksessä? Saat tietää kaikki uusimmat uutiset seuraamalla Instagramissa käyttäjätunnusta @cupra_racing ja Twitterissä käyttäjätunnusta @CupraRacing.