fi:CUPRA Brand:Kilpa-autoilu:Moottoriurheilun tulevaisuus on täällä FI/FI

Moottoriurheilun tulevaisuus on täällä.

Voitko kuvitella kilpa-autofanien olevan vuorovaikutuksessa suosikkikuljettajiensa kanssa? Tai heidän lähettävän rohkaisuviestejä tai hurraavan leuat auki loksauttaville ohjausliikkeille?

Voitko kuvitella hiljaisen ja ympäristöystävällisen moottoriurheilun olevan aivan yhtä jännittävää ja hurjaa?

Pian sinun ei tarvitse käyttää mielikuvitustasi nauttiaksesi moottorikilpaurheilusta jollaista et ole nähnyt koskaan aikaisemmin.

Kiitos tästä kaikesta kuuluu pienelle hyttyselle.

Tutustu maailman ensimmäiseen kokonaan sähköiseen vakioautoluokan kilpa-autoon ja sen kilpamoottoriin, jonka ei tarvitse jylistä tullakseen huomatuksi. Kiihtyminen nollasta sataseen 3,2 sekunnissa muistuttaa vain hyttysen ininää. Juuri sellainen on CUPRA e-Racer: huolellista suunnittelua ja mekaniikkaa sekä yli 20 000 tunnin uurastuksen tulos. Todellinen kilpa-auto, joka ei ole tullut vain jäädäkseen vaan määrittelee myös kilpa-ajamisen tulevaisuuden.

Moottorin kierrosnopeus on nyt jopa 12 000 kierrosta minuutissa tavallisen 6 500 sijasta, joten maksimaalinen moottorin suorituskyky ja kiihdytys saavutetaan nyt aiempaa nopeammin. Lisäksi huippuluokan liitettävyysteknologian ansiosta oleelliset kilpatiedot saadaan nyt reaaliajassa, mikä puolestaan antaa kilpaurheiluharrastajille aktiivisemman ja jännittävämmän roolin niin kilparadalla kuin sen ulkopuolellakin.

Aivan uudenlainen ajokokemus ja kilpaurheilu ovat nyt täällä. Tervehdi tulevaisuutta.

LISÄTIETOJA

Seuraa Twitterissä @Cupraracing ja Instagramissa @cupra_racing