fi:CUPRA Brand:Kilpa-autoilu:Kilpa-ajamisen uusi taso FI/FI

SEAT Sportista CUPRA Racingiin.

Kilpa-ajamisen uusi taso.

Vuonna 1970 lanseerasimme tunnetun kilpailosastomme, SEAT Sportin. Niistä ajoista moottoriurheilu on muuttunut paljon. Ja niin olemme mekin. Siksi SEAT Sport onkin nyt CUPRA RACING, mikä merkitsee aivan uutta kilpaurheilun ja urheilullisuuden aikakautta. Ei vain siksi, että se ilmentää CUPRAa olennaisimmalla tavalla vaan rakennamme sen myötä myös tulevaisuuttamme. CUPRA Racing tarkoittaa kunnianhimoa määritellä kilpaurheilu aivan uudella tavalla sekä tapaa luoda ja ajaa uutta visiota niin kilparadoilla kuin niiden ulkopuolellakin.

Samalla kun siirrymme perinteisistä formaateista uusille alustoille ja kumppanuuksiin, jotka antavat kilpa-ajamiselle aivan uudenlaisen perspektiivin, meidän on kuitenkin oltava kriittisiä, emmekä saa pelätä muutoksia siinä, millaisena näemme kilpailemisen tulevaisuuden. Näin CUPRA Racing voi johtaa tulevaisuudessa kilpa-ajamisen kehitystä. Tarkemmin sanottuna, kilpa-ajamisen vallankumousta. Kaiken tämän mahdollistaa päättäväisyytemme muuttaa asioita, 40 vuoden kokemus alalta ja korvaamaton joukko intohimoisia kilpa-ajamista rakastavia ihmisiä, joilla oli erittäin tärkeä rooli monissa eri kilpailuissa, kuten TCR-kilpasarjassa SEAT Leon CUP RACER -autolla.

CUPRA Racingin uraauurtavien vaiheiden jälkeen palasimme takaisin sorvin ääreen ja kehitimme CUPRA e-Racer -mallin: se on ensimmäinen koskaan valmistettu sähköinen vakioautoluokan kilpa-auto, ja se edustaa todellista muutosta kilpa-ajamisen maailmassa.

E-Racerin teknologia innoitti aivan uudenlaiseen moottoriurheilukokemukseen – E-TCR-kilpasarjaan – joka on ihkaensimmäinen lajiaan. Se alkaa vuonna 2019 ja se on useille eri brändeille suunnattu vakioautojen rata-autoilun maailmanmestaruussarja. 

Lyhyesti sanottuna, CUPRAlla on kunnianhimoa uudistaa kilpa-ajamista kaikin mahdollisin tavoin. Emmekä malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan jokaisen kierroksen lopussa.

LISÄTIETOJA

Seuraa Twitterissä @Cupraracing ja Instagramissa @cupra_racing