fi:CUPRA Brand:Kilpa-autoilu:Voittajan DNA FI/FI

Voittajan DNA.

CUPRAsta tuli hiljattain Ducati-tiimin sponsori MotoGP:n maailmanmestaruussarjassa, tuoden tiimiimme kaksi merkittävää kilpaurheilunimeä: espanjalaisen Jorge Lorenzon, joka on viidennellä sijalla espanjalaisten kaikkien aikojen MotoGP-voittajien listalla ja italialaisen Andrea Dovizioson, joka voitti kuudet eri kisat viiden kuukauden aikana vuonna 2017. Mikä sitten on yhdistävä tekijä autobrändillä ja moottoripyöräbrändillä? Se on tietenkin yhteinen intohimo kilpa-ajamiseen.

Toivottaaksemme kaksi Ducati-kuljettajaa asianmukaisesti tervetulleiksi, annoimme ensin heille ainutlaatuiset personoidut CUPRA-kypärät, joista käy ilmi heidän saavutuksensa ja menestystarinansa. Tämän jälkeen kutsuimme heidät koeajamaan CUPRA-kilpa-automme ensimmäistä kertaa. CUPRA TCR:n, jossa on uusi DSG-vaihteisto ja 350 hv:n moottori maksimaalisen suorituskyvyn ja värisyttävän ajokokemuksen takaamiseksi. Missä kaikki sitten tapahtui? Castellolin radalla, joka on suunniteltu ensisijaisesti moottoripyörille, mutta joka sopii myös erittäin hyvin autourheiluun. Eikä siinä vielä kaikki. Kaksi parasta CUPRA TCR -ammattikuljettajaamme liittyivät heidän seuraansa radalla antaakseen heille asiantuntevia autourheiluneuvoja: Pepe Oriola, joka on nuorin koskaan vakioautojen rata-autoilun maailmanmestaruussarjassa kilpaillut kuljettaja sekä Jordi Gene, joka kilpaili vakioautojen rata-autoilun maailmanmestaruussarjassa vuosina 2005–2010. Arvaatko, kuka ehtii maaliin ensimmäisenä?

 

A winner's DNA

Loppujen lopuksi haluamme uudistaa kilpa-ajamista yhdessä. Siksi yhdistimme voimamme. Yksi tiimi. Yksi perhe. Sama kilpaurheilulle sykkivä sydän. Haluamme yhdessä haastaa moottoriurheilun nykytilaa ja johtaa sen kehitystä. Siitä tulee jännittävää.

LISÄTIETOJA

Haluatko nähdä, mitä seuraavaksi tapahtuu? Seuraa Instagramissa käyttäjätunnusta @CUPRA_Official ja Instagramissa ja Twitterissä käyttäjätunnusta @Cupra_Racing, niin saat tietää kaikki uusimmat uutiset.