fi:CUPRA Brand:Konseptiautot ja tulevat mallit:formentor-cuv-car FI/FI

CUPRA Formentor

Hybridiaikakausi on alkanut.

CUPRA esittäytyi vuonna 2018 paitsi uutena itsenäisenä automerkkiä, myös uutena elämäntapana niille, jotka haluavat olla edelläkävijöitä. Tasan vuotta myöhemmin, CUPRAn ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi, CUPRA Formentor -konseptiauto esiteltiin yleisölle vuoden 2019 Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä. Uuden hybridimallin takana on halu uudelleenmääritellä suorituskyvyn ja ajokokemuksen taso siirtyessämme yhä vahvemmin kohti sähköistä maailmaa.

CUPRA-aikakaudella syntynyt CUPRA Formentor ei ole vain nykyaikainen näkemys urheilullisuudesta. Se on ensimmäinen auto, jolla on 100-prosenttinen CUPRA DNA, ja jossa CUPRA-arvomaailma konkretisoituu visiosta tuotteeksi. Sanalla sanoen se on uusi standardi tuleville CUPRA-malleille. CUPRA Formentorissa yhdistyvät SUV:n monipuolisuus ja urheilullisen coupén muotoilu. Se ei tarvitse tilavuudeltaan suurta polttomoottoria ollakseen suorituskyvyltään CUPRA, vaan toimii ladattavalla hybridimoottorilla. Muut valmistajat saattavat rakentaa sähköautoja pohjautuen pelkkiin järkiperusteisiin, mutta CUPRA ei unohda juuriaan: tunnetta, jonka voi kokea tehokkaan ja suorituskykyisen auton ratin takana. Adrenaliini. Vapaus. Täydellinen kontrolli.

”Vetovoimaa suorituskyvyn, tekniikan ja estetiikan ehdoilla.” Alejandro Mesonero-Romanos, suunnittelujohtaja

CUPRA Formentor on rakennettu ennakoimaan tulevaisuuden tekniikkaa ja muotoilua. Sen 1,5-litrainen, 245 hevosvoiman TSI-moottori pienentää hiilidioksidipäästöjä ja vähentää polttoaineen kulutusta. Sen 12-tuumainen panoraamanäytöllä varustettu navigointijärjestelmä on suunniteltu syventämään ajokokemusta. Takaosan täysleveä valoelementti erottuu edukseen ja korostaa omaperäistä ilmettä. Ensimmäisenä täysverisenä CUPRA-mallina CUPRA Formentor näyttää tien muille.

Dynaamista muotoilua, urheilullisuutta korostaen

Jälleen kerran CUPRA yhdistää kaksi elementtiä, joita ei luontaisesti esiinny yhdessä. Se on luonut maailman, jossa sääntöjä ei sovelleta. Maailman, jossa hienostunut hybridimoottori tietää, mitä todellinen suorituskyky on. CUPRA Formentor on suunniteltu uhmaamaan rajoja, mutta pysymään uskollisena CUPRAn todelliselle luonteelle. Se muistuttaa siitä, ettei koskaan kannata lopettaa uusien polkujen etsimistä.