Services:CUPRA CONNECT FI/FI
CUPRA CONNECT -sovellus älypuhelimessa

CUPRA CONNECT

Hallitse autoasi CUPRA CONNECT -sovelluksen, MyCUPRA-portaalin* tai auton Infotainment-järjestelmän kautta.

 

(*tulossa käyttöön pian)

OTA CUPRA CONNECT -sovellus käyttöön

Lataa iOS-versio.

Lataa Android-versio.

CUPRA ID -TUNNUKSEN LUOMINEN

CUPRA ID -tunnuksen käyttöönotto on helppoa. Voit tehdä sen älypuhelimesi CUPRA CONNECT -sovelluksen tai MyCUPRA-portaalin* kautta.

Rekisteröinti%20ja%20CUPRA%20ID:n%20luominen%20älypuhelimella

Vaihe 1

Kirjaudu sisään, syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja klikkaa sitten “Luo”. Vahvistuspyyntö lähetetään sähköpostiisi

Vaihe 2

Valitse maa ja kieli. Valitse tervehdys ja täytä henkilökohtaiset tietosi.

Vaihe 3

Luo nelinumeroinen PIN-koodi joidenkin toimintojen käyttöä varten.

Vaihe 4

Hyväksy käyttöehdot.

LISÄÄ AUTOSI

Yhdistä CUPRA ID -tilisi uuteen CUPRAasi.

Nainen%20lisäämässä%20autoa%20CUPRA%20CONNECT%20-palvelussa

Vaihe 1

Kirjaudu CUPRA CONNECT -sovellukseen, MyCUPRA-portaaliin* tai infotainment-järjestelmään CUPRA ID -tunnuksellasi.

Vaihe 2

Jos kirjauduit sovellukseen tai portaaliin, Klikkaa “Lisää ajoneuvo ”ja syötä VIN-numero.**

Vaihe 3

Vahvista CUPRA CONNECT-palvelun tilaus (yksi vuosi veloituksetta).***

PALVELUN AKTIVOINTI

Mene autoon ja ja suorita aktivointi, jotta pääset nauttimaan CUPRA CONNECTin tarjoamista palveluista.

nainen%20aktivoi%20CUPRA%20CONNECT%20-palvelua%20infotainment-näytöltä

Vaihe 1

Käynnistä infotainment-näyttö. Varmista, että yksityisyystila ei ole maksimiasetuksessa, ja että sinulla on 4G- ja GPS-yhteys.

Vaihe 2

Rekisteröidy ensisijaiseksi käyttäjäksi ja paina ensin yhden, ja sitten toisen avaimen avauspainiketta.

Vaihe 3

Määritä ensisijainen palvelukumppani (jälleenmyyjä).

Vaihe 4

Aktivointi on valmis. Voit alkaa nauttia CUPRA CONNECT -palvelun hyödyistä.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA


VIN (ajoneuvon valmistenumero tai alustanumero) on autosi yksilöity 17-numeroinen tunnuskoodi. Löydät VIN-numeron rekisteriotteesta tai tuulilasin kuljettajan puoleisesta alakulmasta. Tarvitset sitä rekisteröidessäsi autoasi järjestelmään ja määrittäessäsi CUPRA CONNECT -profiilisi.


S-PIN on nelinumeroinen koodi, joka luodaan CUPRA ID -tunnuksellesi rekisteröinnin aikana. Tarvitset sitä lukitsemiseen ja avaamiseen etäyhteydellä, sekä ilmastoinnin kauko-ohjaukseen.


Kun olet luonut CUPRA ID -tunnuksesi, saat sähköpostin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilisi. Voi kestää muutaman minuutin, ennen kuin vahvistusviesti saapuu sähköpostiisi (muista tarkistaa myös Roskapostit-kansio). Avaa sähköposti ja klikkaa siellä olevaa linkkiä vahvistaaksesi tilisi. Sen jälkeen sinut ohjataan CUPRA-portaaliin, jonne voit kirjautua sisään CUPRA ID -tunnuksellasi. Kun olet rekisteröitynyt, sinun tarvitsee vain rekisteröidä autosi järjestelmään ja liittää se käyttäjätiliisi, jotta voit nauttia kaikista CUPRA CONNECT -verkkopalveluista.

Jos et saa vahvistusviestiä, ota yhteyttä CUPRAn asiakaspalveluun, niin autamme sinua.


Jotta voit käyttää CUPRA CONNECT -palvelua, sinun on liitettävä auto käyttäjätilillesi. Voit tehdä tämän kirjautumalla CUPRA CONNECT -sovellukseen tai verkkosivustolle mycupra.com/CUPRA ja kirjaamalla autosi VIN-numeron (valmistenumero) järjestelmään. Tätä vaihetta ei tarvita, jos kirjaudut suoraan infotainment-järjestelmään CUPRA ID:lläsi (katso ”11. In-car-aktivointi”).


Varmista ensin, että sinulla on käytössäsi:

- Toimiva internet- ja datayhteys
- Ajoneuvosi oikea VIN-numero
- CUPRA-malli, joka on yhteensopiva haluttujen palveluiden kanssa
- Voimassa oleva CUPRA CONNECT -palvelusopimus (tarvittaessa)

Jos mikään yllä olevista ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä jälleenmyyjään.


Jos et rekisteröidy ja aktivoi CUPRA CONNECT -palvelua, voit käyttää vain lain edellyttämiä toimintoja (yleinen hätäpuhelu).


CUPRA ylläpitää tietokantaa kaikista asiakkaiden toimittamista henkilötiedoista sekä muista tiedoista, joita tarvitaan CUPRA CONNECT -palveluiden oikeanlaiseen toimintaan, kuten ajoneuvotiedot ja maantieteellinen sijainti. Kaikki CUPRA CONNECT -palveluiden tiedot kuuluvat asiakkaalle. Tietojen käyttö edellyttää asiakkaan suostumusta.

Kaikki tietojen käyttö tapahtuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.  

Huomaa, että vain CUPRA ja sen jälleenmyynti- ja huoltoverkosto käyttävät kaikkia tietoja. Tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille kaupalliseen käyttöön, ja useimmissa tapauksissa ne pidetään nimettöminä (ei-anonyymejä tietoja käytetään vain tarvittaessa). Tällaisissa tapauksissa CUPRA käsittelee tietoja tiukkojen tietoturvaohjeiden mukaisesti.


Autosi on oltava jokin seuraavista malleista:

- CUPRA Ateca, valmistettu syyskuusta 2020 eteenpäin
- CUPRA Formentor
- CUPRA Leon


CUPRA CONNECT on saatavilla Saksassa, Belgiassa, Tšekissä, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, Puolassa, Unkarissa, Kreikassa, Kyproksella, Alankomaissa, Luxemburgissa, Bulgariassa, Romaniassa, Kroatiassa, Sloveniassa, Maltalla, Slovakian tasavallassa, Andorrassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Serbiassa, Albaniassa, Makedoniassa, Bosnia ja Hertsegovinassa, Ukrainassa, Montenegrossa ja Gibraltarilla.

Uusimmat tiedot saatavuudesta omassa maassasi löytyvät My CUPRA -portaalista (tulossa saataville pian).


Ilmainen kokeilujakso voi vaihdella maasi ja laitteidesi mukaan, mutta se kestää aina vähintään 12 kuukautta. Palvelun kesto on linkitetty ajoneuvoon ja näkyy käyttäjätililläsi. Kun ilmainen kokeilujakso on ohi, sinun on uusittava tilaus, jotta voit nauttia palveluista jatkossakin.

Ajankohtaisen hintatiedon saat MyCUPRA-portaalista (tulossa saataville pian). 


In-car-aktivoinnin avulla voit kirjautua ajoneuvosi tietoihin (autossa ollessasi), linkittämällä sen CUPRA ID-tunnukseen, jotta voit aloittaa CUPRA CONNECT -palveluiden käytön.

Rekisteröintiavustaja opastaa sinua yksinkertaisessa prosessissa, jossa luot CUPRA ID -tilisi ajoneuvoosi, kirjaudut sisään, rekisteröit ajoneuvosi ja liität sen tietoihisi (”Garage”). Rekisteröintiprosessin aikana voit tarkastella kaikkia tarvittavia oikeudellisia tietoja (GTC, tietosuojakäytäntö) ja hyväksyä CUPRA CONNECT -sopimuksen.

In-car-aktivointi on mahdollista:
CUPRA Leon ja CUPRA Formentor, joissa Media System+ ja Connect System+ Navi. Myös CUPRA Ateca, jossa Navi System.


Tarkista ensin, että CUPRAssasi on internetyhteys käytössä ja että käyttämäsi rekisteröintikoodi ei ole vanhentunut (rekisteröintikoodi on voimassa yhden vuoden). Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, yritä poistaa ajoneuvo My CUPRA -portaalissa olevista tiedoista (”Garage”) ja lisätä se uudelleen. Saat uuden rekisteröintikoodin autoon liittämistä varten.


Voit valita ja vaihtaa eri yksityisyystilojen välillä infotainment-järjestelmän palvelunhallinnan ja asetusten kautta.


Jos kadotat laitteen, voit vaihtaa salasanasi menemällä My CUPRA -portaaliin toiselta laitteelta. Uusi salasana vaaditaan, kun käytät mitä tahansa CUPRA CONNECT -sovelluksen palvelua. Turvallisuuden lisäämiseksi voit muokata sovelluksen asetuksia siten, että sinun on annettava salasanasi uudelleen 5, 10 tai 15 minuutin kuluttua, mikäli tilillä ei kyseisenä aikana ole toimintaa.


Varmista ensin, että älypuhelimeesi on asennettu sovelluksen uusin versio. Voit tarkistaa asian käymällä Apple App Storessa tai Google Play Storessa ja asentamalla kaikki saatavilla olevat päivitykset.

Jos sinulla on edelleen ongelmia CUPRA CONNECT -tiliisi kirjautumisessa, voit siirtyä CUPRA ID -portaaliin ja tunnistautua tilillesi ja vaihtaa salasanasi käyttämällä kirjautumisessa käyttämääsi sähköpostiosoitetta, käyttäjätunnustasi tai matkapuhelinnumeroasi. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä CUPRA CONNECT -asiakaspalveluun, niin autamme sinua.


Avaa

*MyCUPRA-portaali saatavilla pian.
**Löydät 17-numeroisen numeron auton tuulilasin alareunasta kuljettajan puolelta.
***Yhden vuoden veloitukseton CUPRA CONNECT -käyttöoikeus.

OTA CUPRA CONNECT KÄYTTÖÖSI.

Onko sinulla CUPRA Formentor, Ateca tai Leon? Rekisteröidy nyt ja nauti kaikista CUPRA CONNECT GEN 3 -palvelujen eduista.

JATKA CUPRA CONNECT GEN3 -PALVELUJEN KÄYTTÖÄ.

Onko veloitukseton CUPRA CONNECT -kokeilujaksosi päättynyt? Ei hätää, uusiminen on helppoa. Seuraa videon ohjeita jatkaaksesi CUPRA CONNECT GEN3 -palveluista nauttimista.