Owners:Overlay CUPRA Chargers:CUPRA CONNECT:CUPRA CONNECT FI/FI
Cupra connect gen4 -palvelut Born-malliin

CUPRA CONNECT GEN4 BORN-MALLIIN.

Hanki CUPRA CONNECT -online-palvelut, jotka sisältävät vain CUPRA Bornille tarkoitettuja erikoisominaisuuksia. Hyödynnä sähköisen ajamisen edut maksimaalisesti.

Latausasemien sijainti

latausasemien sijainti, Born

Latausasemien sijainti

Dynaamisen POI-järjestelmän avulla voit paikantaa kaikki alueellasi olevat latausasemat sekä katsoa niiden aukioloajat ja saatavilla olevien latauslaitteiden tyypit. Tallenna suosikkisi kohdepisteiksi ja navigoi niihin nopeammin ja helpommin.

Dynaamisen POI-järjestelmän avulla voit paikantaa kaikki alueellasi olevat latausasemat sekä katsoa niiden aukioloajat ja saatavilla olevien latauslaitteiden tyypit. Tallenna suosikkisi kohdepisteiksi ja navigoi niihin nopeammin ja helpommin.

Online-kunnossapito

Tämä toiminto auttaa sinua olemaan yhteydessä ensisijaiseen huoltoliikkeeseesi, ja se ilmoittaa sinulle seuraavasta huollosta ja valvoo CUPRAsi tilaa puolestasi.

cupra-online-vehicle-maintenance-app

Helppoa huoltoa

Voit aina tarvittaessa tehdä ajanvarauksen nopeasti ja kätevästi infotainment-järjestelmän kautta.

Turvallisuus

Jotta voit olla varma, että CUPRAsi on optimaalisessa ajokunnossa, kaikista mahdollisista ongelmista lähetetään automaattisesti ilmoitus ensisijaiselle huoltoliikkeellesi, joka sitten ottaa sinuun yhteyttä.

Yksi valikoitu huolto

Läheistä palvelua. Saat luotettavaa palvelua, kun voit itse valita ensisijaisen huoltoliikkeesi ja yhteydenottotavan. Kaikki kätevästi My CUPRA -sovelluksen kautta.

LATAA MY CUPRA -SOVELLUS.

Lataa iOS-versio.

Lataa Android-versio.

OTA KÄYTTÖÖN CUPRA CONNECT GEN4.

Uuden CUPRA Bornin liitettävyyden aktivointi on nopea ja helppo prosessi, joka voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Luo CUPRA ID -tili My CUPRA -sovelluksen kautta, kirjaudu sisään, liitä autosi tiliisi ja ala nauttia autotosi laajennetuista liitettävyysominaisuuksia.

Ylempi ohjevideo
CUPRA CONNECT GEN4 versio 4.2.0, ennen tuotantoviikkoa 8/2022

Alempi ohjevideo
CUPRA CONNECT GEN4 versio 4.3.0, alkaen tuotantoviikosta 8/2022

CUPRA CONNECT
CUPRA CONNECT

KÄYTTÖÖNOTTOETU - 12 KK VELOITUKSETTA


- Jos CUPRA Bornissasi on Media System, se sisältää CUPRA CONNECT for Media System -palvelupaketin 3-vuotisen maksuttoman kokeilujakson seuraavin palveluin: Turvallisuus ja huolto -palvelut ja Remote Access -etäkäyttöpalvelut. 

Kolmen vuoden maksuttoman kokeilujakson päätyttyä voit nauttia Freemium-paketista, joka sisältää Turvallisuus ja huolto -palvelut. Jos haluat jatkaa Remote Access -etäkäyttöpalvelua, sinun on uusittava palvelu ja maksettava tilausmaksu.  

- Jos CUPRA Bornissasi on Navi System, se sisältää CUPRA CONNECT for Navi System -palvelupaketin 3-vuotisen maksuttoman kokeilujakson seuraavin palveluin: Turvallisuus ja huolto -palvelut, Remote Access -etäkäyttöpalvelut ja Online Infotainment -palvelut. 

Kolmen vuoden maksuttoman kokeilujakson päätyttyä voit nauttia Freemium-paketista, joka sisältää Safety & Service -palvelut. Jos haluat jatkaa Remote Access -etäkäyttöpalvelua ja Online Infotainment -palvelua, sinun on uusittava palvelut ja maksettava tilausmaksut.

 

 TURVALLISUUS JA HUOLTO -PALVELUT   

REMOTE ACCESS -ETÄKÄYTTÖPALVELU


ONLINE INFOTAINMENT -PALVELUT


Aktivointi: rekisteröityminen QR-koodillaAkun varaus (e-Manager)Online-liikennetiedot 2
Poista käyttäjä / Palauta tehdasasetuksetEtäilmastointiOnline-karttapäivitys
Oikeudellinen ilmoitusEtäprofiilit ja -ajastimet Online-reitinmääritys
Yksityinen tila ja Palvelun deaktivointiAuton tila (mukaan lukien Ovet & valot)Dynaaminen POI (latauspisteet)
Datapaketti (MyCUPRA-sovelluksen kautta)PysäköintipaikkaDynaaminen POI (pysäköinti)
Yksityinen hätäpuheluAuton kuntoraportti 4Online-puheavustin 3
Tiepalvelupuhelu Nettiradio
Asiakaspalvelu Online-erikoiskohdehaku
Mukautus Online-kohdetuonti
In-Car Store Online-reittituonti
Auton tietojen vaihto  
Online-kunnossapito 1 4  
Plug and Charge -online 4  

Vastuuvapauslauseke:

Joihin palveluihin/toimintoihin kohdistuu erityisiä vaatimuksia. Saat lisätietoja ja palvelun uusimisen hinnat CUPRA Masterilta tai asiakaspalvelusta.

1 Aikaisemmin Huollon ajanvaraus 2.0

2 Sisältää online-liikennemerkit ja paikalliset vaaratiedotteet.

3 Sisältää luonnollisen puheentunnistuksen ja Voice to Text -palvelun.

4 Toiminto on saatavissa viikon 28/22 jälkeen valmistettuihin autoihin.


Näytä enemmän

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA.


Luo käyttäjätili (CUPRA ID) My CUPRA -sovellukseen klikkaamalla "Kirjaudu" ja sitten "Rekisteröityminen". Kirjoita seuraavaksi sähköpostiosoitteesi ja luo salasana. Klikkaa sitten "Rekisteröityminen". Saat automaattisesti sähköpostiisi vahvistusviestin. Viimeistele rekisteröinti klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran käyttäjätiedoillasi, voit täyttää henkilötietosi (etunimi, sukunimi, syntymäaika jne.).

Voit myös luoda CUPRA-tunnuksesi cupraofficial.fi-sivuston oikeasta yläreunasta löytyvän ”CUPRA Private” -osion kautta.


CUPRA CONNECT GEN4 -palvelut ovat osa CUPRA Bornin vakiovarusteita.

- Jos CUPRA Born on varustettu Media System -järjestelmällä, on sinulla pääsy CUPRA CONNECT for Media System -pakettiin, joka sisältää Turvallisuus & huolto -palvelut ja Remote Access -etäkäyttöpalvelut.
- Jos CUPRA Born on varustettu Navi System -järjestelmällä, on sinulla pääsy CUPRA CONNECT PLUS for Navi System -pakettiin, joka sisältää mm. Turvallisuus & huolto -palvelut, Remote Access -etäkäyttöpalvelut sekä Online-Infotainment-palvelut.


Autoa voi hallita vain käyttäjätililtäsi. Voit rekisteröidä/liittää vain yhden käyttäjätilin autoosi. Jos haluat vaihtaa autoosi liitettyä käyttäjää, sinun on palautettava tehdasasetukset ja suoritettava rekisteröintiprosessi*.

*Tämä prosessi koskee vain ensimmäisiä valmistettuja CUPRA Born -ajoneuvoja.


Varmista, että käyttöönotto on suoritettu onnistuneesti ja olet linkittynyt CUPRA ID -käyttäjätilisi, jotta voit nähdä etänä kaikkien palveluiden tilan My CUPRA -sovelluksen kautta. Jos et ole suorittanut käyttöönottoa oikein, et voi nähdä saatavillasi olevia CUPRA-palveluita.


"Online”-tila mahdollistaa auto-/käyttötietojen ja sijaintitietojen aktivoinnin. Siksi sinun on oltava "Online”-tilassa ennen käyttöönottoprosessin aloittamista.

"Offline”-tila estää tietojen lähettämisen tai vastaanottamisen verkon välityksellä.

Kun olet suorittanut käyttöönoton, voit aktivoida/deaktivoida kaikki CONNECT-palvelut kerralla valitsemalla yksityisyyden asetukset (Online/Offline) Tervetulo-näytöstä, Ohjauskeskuksesta (maapallokuvake) ja infotainment-valikosta löytävästä ”Asetukset"-kohdasta.

*Tämä prosessi koskee vain ensimmäisiä valmistettuja CUPRA Born -ajoneuvoja.


Akun lataustoimintoja voi hallita etänä My CUPRA -sovelluksen e-Manager-osiossa.

Sen ansiosta sinulla on mahdollisuus käynnistää välitön lataus manuaalisesti, jotta voit lähteä ajoissa täydellä akulla tai määrittää prosenttimäärän, johon haluat ladata akun.

Latausprosessi suoritetaan optimaalisesti energiakustannusten säästämiseksi. Tämä sisältää latauksen yöaikaan, tai latausprosessin käynnistämisen ja pysäyttämisen muiden asetuksiesi mukaan. Liitinkaapeli voidaan irrottaa automaattisesti prosessin päätyttyä, jos käyttäjä on sen aiemmin niin määrittänyt.

Lisäksi My CUPRA-sovelluksen e-Manager-toiminto mahdollistaa seuraavien asioiden tarkastelun etänä:

- Latauksen tila
- Mahdollinen toimintamatka
- Jäljellä olevan latausaika
- Yhteys latauspistokkeeseen
- Latauksen määrä (% täydestä akusta)
- Latausnopeus (km per min/h)
- Latauksen tyyppi (AC/DC)


CUPRA CONNECT-palveluun päivittyvät yksityiskohtaiset tiedot lähialueen latausasemista. Voit myös tarkistaa niiden aukioloajat, latauslaitteiden tyypin ja niiden sen hetkisen käyttömahdollisuuden. Tiedät, missä reittisi varrella voit helposti ladata autoasi.


My CUPRA -sovelluksen kautta voit asettaa autolle halutun lämpötilan ilmastoinnin avulla jo ennen lähtöä. Lisäksi, kun ulkolämpötila on 4 ºC tai alle, voit sisällyttää toimintoon etuistuinten lämmityksen.


CONNECT-tietosuojakäytäntö ja -ehdot ovat saatavilla käyttöönottoprosessin jälkeen Infotainment-valikon kohdassa ”Oikeudellinen huomautus”. Tietoa tietosuojasta löytyy myös My CUPRA -sovelluksen kautta.


Palvelun aktivointi- ja deaktivointi -ominaisuuden avulla voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä auton infotainment-järjestelmän liikennetietoja My CUPRA -sovelluksen palvelunhallinnassa. Tämän lisäksi kaikki CONNECT-palvelut voidaan aktivoida/deaktivoida valitsemalla yksityinen tila (Online/Online sijaintitiedoilla/Offline) tervetulonäkymässä, ohjauskeskuksessa (maapallokuvake) ja infotainment-valikon kohdassa "Asetukset". Palvelun deaktivointi -ominaisuuden avulla voit poistaa käytöstä jokaisen yksittäisen palvelun erikseen, mutta Offline-tila katkaisee datayhteyden koko Infotainment-järjestelmässä, ja CONNECT-palvelut eivät silloin ole käytettävissä.


Ei voi, "kirjautuneella käyttäjällä" ei ole tätä käyttöoikeutta. Joka kerta kun "kirjautunut käyttäjä" haluaa vaihtaa profiilin "ensisijaiseksi käyttäjäksi", on syötettävä yksityisyyden takaava S-PIN. "Ensisijaisella käyttäjällä" on pääsy kaikkiin toimintoihin, "kirjautuneella käyttäjällä" on pääsy rajoitetumpaan toimintovalikoimaan ja "vieraskäyttäjällä" on vieläkin rajoitetummat oikeudet.


"Online-tilassa" voit aktivoida ajoneuvo-/käyttötiedot, sijaintitiedot sekä aktivoida V2X-tekniikan (jos se on varusteena autossasi), jonka voit myös sammuttaa myös erikseen. "Offline-tila" estää tietojen lähettämisen tai vastaanottamisen online-toimintoja varten. ”Online-tila sijaintitiedoilla” tulisi aktivoida, jotta voidaan käyttää tiettyjä toimintoja, kuten yksityinen hätäpuhelu ja pysäköinnin sijaintitieto.


Sinulla on 3 vuoden ilmainen kokeilujakso, joka lasketaan CUPRA Bornin takuupäivästä alkaen kaikille CUPRA CONNECT GEN4 -palveluille. Jäljellä oleva aika on liitetty autoosi ja on nähtävissä verkkokaupassa. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä sinun on uusittava tilauksesi verkkokaupan kautta, jotta voit jatkaa palvelusta nauttimista.


Sinun on luotava toistuvat toiminnot infotainment-järjestelmässäsi. Kun halutut kriteerit on luotu, voit tarkastella ja muokata rutiineja My CUPRA -sovelluksessa. Rutiinien avulla voit ladata ajoneuvosi täydelliseen lämpötilaan haluttuina päivinä ja aikoina valitsemissasi paikoissa.


Pysäköintipaikkapalvelun avulla löydät autosi missä tahansa. Auton luo pääseminen on nopeaa ja helppoa sovelluksen sisäisen navigoinnin ansiosta. Se esittää selkeästi kartalla, mihin ja milloin viimeksi pysäköit, ja jopa näyttää mahdollisen reitin autosi luo.


Jos auto havaitsee tilan muuttuneen/vaatii omistajan huomiota, lähettää se push-ilmoituksen My CUPRA -sovelluksen kautta. Seuraava varoitustila näytetään, jos jokin asioista vaatii huomiotasi:

- Ovet: auki/lukitsematta
- Ikkunat: auki
- Pysäköintivalot: päällä
- Käsijarru
- Sytytys (päällä/pois)

 


Voit määrittää määränpääsi kotoa tai mistä paikasta tahansa My CUPRA -sovelluksen kautta (Kartat-->Reitin tuonti -osio) ja lähettää sen ajoneuvon navigointijärjestelmään.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus suunnitella reittisi haluamiisi kohteisiin. Reittejä voidaan tallentaa useampia, sisältäen enintään 4 kohdepisteellä kullakin reitillä, mukaan lukien lopullisen määränpääsi. Yksilölliset mieltymyksesi ja haluamasi määränpäät voidaan lisätä helposti mille tahansa reitille.


Katso lisää