FI/FI

UUSI CUPRA BORN

100 % sähköistä voimaa.

Suurin teho (150 kW):

204

0–100 km/h:

7,3

Toimintamatka:

548

km*

TEE SIITÄ OMASI

Valitse sinulle sopivin ulkoväri ja vanteet.

Environment Layer
Aurora Blue CUPRA Born 20” blizzard aero

Ulkovärit

Vanteet

Metalliväri

Perusväri

SYNTYNYT VIEMÄÄN SINUT PIDEMMÄLLE

Optimoitua päästötöntä suorituskykyä. CUPRA-luonteesta yhtään tinkimättä.

Aurora-sininen%20CUPRA%20Born%20pysäköintialueella

Suunniteltu tuntumaan

Lataa aistisi. Näyttävät linjat ja urheilullinen luonne, täynnä dynaamista sähköistä voimaa.

Mukautuva alustansäätö DCC

Innostava CUPRA-ajokokemus. Vaihda ajotilaa tai säädä jousitus jokaiseen mutkaan sopivaksi.

e-Sound

CUPRAn räätälöimä järjestelmä, joka tuottaa tunnistettavan äänen ja varoittaa myös jalankulkijoita.

Performance-paketti

Suorituskykyä: leveämmät renkaat, 20” Aero-vanteet ja DCC. Leveämpi muotoilu, parempi pito.

Lisätietoja sähköistymisestä

TUNNE SÄHKÖN VOIMA.

Suuri vääntömomentti, välitön kiihtyvyys. Täyssähkömoottorin avulla voit tuntea voiman ilman viivettä. Hinnastot julkaistaan myöhemmin.

Born

Sähköinen voima viiveettä käytössä.

Moottori

Täyssähkö

CUPRA Born 58

Automaatti/Täyssähkö

Moottorin ominaisuuksia

Suurin teho

204 hv

Toimintamatka

427 km

Kiihtyvyys (0-50 km/h)

2,9

Kohokohtia

 • 18’’ Aero-vanteet
 • Lämmitetty CUPRA-ohjauspyörä
 • 12’’ kosketusnäyttö
 • Erikoisurheiluistumet
 • 2-vyöhykkeinen automaatti-ilmastointi Climatronic
 • Tunnnelmavalaistus
 • CUPRA CONNECT (Gen4)
 • Alumiiniset polkimet
 • CUPRA-tervetuloavalo

PARASTA LIITETTÄVYYTTÄ KOSKAAN

Tee ajoneuvostasi älykäs aktivoimalla CONNECT-verkkopalvelut – aina ajoneuvon etäohjauksesta online-musiikkiin ja navigointiin.

Woman%20looking%20at%20her%20smartphone%20using%20CUPRA%20CONNECT

Aina yhteydessä

Säädä ilmastointia ennen lähtöä ja ohjaa latausta etänä My CUPRA -sovelluksella*. Onko sinulla Navi System Plus? Pääset online-navigoinnin tietoihin reaaliajassa, etsit latausasemia, ja selaat yli 10000 radioasemaa ja podcastia ympäri maailmaa.

*My CUPRA-sovellus on saatavilla pian.

Toiminnallisuuksia

 • Lataus ja ilmastoinnin säätö räätälöitynä aikataulusi mukaan
 • Lähetä kohteet My CUPRA -sovelluksesta* autollesi
 • Online-ääniassistentti
 • Tarkista latausasemien tyypit ja aukioloajat

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


Uusi CUPRA Born tulee virallisesti myyntiin joulukuussa 2021. Mikäli olet kiinnostunut CUPRA Bornin hankinnasta, voit rakentaa auton Suunnittele-sivulla jo nyt, ja lähettää rakennetun auton jälleenmyyjälle yhteydenottoa ja lisätietojen saamista varten.


Ei voi. Lomakkeella voit halutessasi lähettää suunnittelemasi auton jälleenmyyjälle ja saada lisätietoja CUPRA Born -mallistosta sähköpostiisi. Jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä ensimmäisten autojen saapuessa Suomeen.


Malliston hinnat ja lisävarustehinnat julkaistaan myöhemmin. Sivuilla esitetyt tiedot ovat jo lähellä tuotantomallia olevan prototyypin tietoja. CUPRA Born ei ole vielä virallisesti myynnissä, joten direktiiviä 1999/94/EC ei vielä sovelleta. Ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat arvioituja arvoja, jotka voivat muuttua.


Ensimmäiset CUPRA Born -mallit saapuvat Suomeen syksyllä 2021 ja ovat koeajettavissa loppuvuodesta.


Niin monta kertaa kuin haluat. Halutessasi voit lähettää suunnittelemasi auton jälleenmyyjälle ja vastaanottaa CUPRA Born -tietoa jatkossa sähköpostitse.


Kuten polttomoottoriautoilla, toimintamatka muodostuu usean tekijän yhteisvaikutuksesta. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. Lisätietoja CUPRA electrification -sivulta.


Suurin ero on kulutuksessa. Sähkön hinta on yleensä halvempi bensiinin tai dieseliin verrattuna, ja sähköautoa voidaan ladata esim. käyttäen edullista yösähköä. Lisäksi sähköautolle muodostuu paljon vähemmän huoltokustannuksia kuin polttomoottoriautolle, koska siinä on vähemmän kuluvia osia.


Voit ladata uuden CUPRA Bornin kotona, matkan varrella tai määränpäässäsi. Lataa kotona tavallisesta pistorasiasta tai esimerkiksi CUPRA-kotilatauslaitteella. Jos lataat CUPRA Bornin matkan varrella, voit käyttää julkisia AC-latauspisteitä (vaihtovirta) tai DC-latauspisteitä (tasavirta, pikalataus).


Lataustavasta riippuen CUPRA Bornin lataaminen voi kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Lisätietoja CUPRA electrification -sivulta.


Kyllä, löydät tietoa CUPRA-latauslaitteista ja niiden asennustarjonnasta Elli-verkkokaupassa.


Uuden CUPRA Bornin pituus on 4 322 mm, leveys 1 809 mm ja korkeus 1537 mm. Kokonaispaino on enintään 2 260 kg ja tavaratilan koko 385 litraa. Lisätietoja saat teknisistä tiedoista.


ERITYISESTI SINULLE

Tunne sähköimpulssi ja suunnittele sinulle sopiva CUPRA Born.

*Pidemmän toimintamatkan akku 77 kWh (548 km) sekä ohjauspyörä satelliittipainikkeilla tulevat saataville 2022.

 

CUPRA Born – esitetyt tiedot ovat jo lähellä tuotantomallia olevan prototyypin tietoja. CUPRA Born ei ole vielä virallisesti myynnissä, joten direktiiviä 1999/94/EC ei vielä sovelleta. Kokoonpanon ominaisuudet, tekniset tiedot ja esitetyt hinnat ovat arvioituja arvoja, jotka voivat muuttua.

 

Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.