fi:CUPRA Brand:Yhteistyöt:FC Barcelona sponsorship FI/FI

Barcelonasta maailmalle.

Yhteinen DNA suoritustasossa, luovuudessa ja ainutlaatuisessa tyylissä on tekijä, joka yhdistää  Cupran ja FC Barcelonan – inspiroivan kotikaupunki Barcelonan lisäksi.

“CUPRA ja FC Barcelona yhdistävät voimansa seuraavaksi viideksi kaudeksi.”

CUPRAN omistautuminen urheilullisuudelle ja innovoinnille on tuonut sen nyt myös jalkapallokentille tällä historiallisella hetkellä; Yhteistyö virallisena liikkuvuuskumppanina kaupungin oman jalkapalloseuran kanssa kattaa seuraavat viisi vuotta. Perinteistä sponsorointia syvemmällä olevassa kumppanuudessa ovat keskiössä molempien brändien yhteneväiset arvot ja historia.

Barcelona on kotikaupunki sekä CUPRAlle että FC Barcelonalle, kumpikin omaa nuoreekkaan ja dynaamisen toimintatavan, ja molemmat ovat omistautuneet edistämään nuorten lahjakkuuksien esillepääsyä ja innovatiivista ajattelua.

"Tämä innovatiivinen yhteistyö yhden maailman suurimman jalkapalloseuran kanssa osoittaa vahvan panostuksemme CUPRA-brändiin ja sitoutumiseemme Barcelonaan. Lisäksi kumppanuus yksien kaupunkimme tärkeimpien lähettiläiden kanssa tukee globalisaatiostrategiaamme organisaationa", kertoo Luca de Meo, SEATin toimitusjohtaja ja sen CUPRA-haaran hallituksen puheenjohtaja.

CUPRA ottaa paikkansa myös yhtenä seuran maailmanlaajuisista virallisista kumppaneista ja tarjoaa Cupra-malleja FC Barcelonan hallituksen jäsenille ja muihin virallisiin tarkoituksiin. CUPRA VIP Box perustetaan myös kaikkiin seuran kotipeleihin Camp Noulle, sekä sen lisäksi Pop-up-myymälä stadionin ulkopuolelle, jotta Barça-fanit pääsevät helposti tutustumaan brändiin. Lisäksi stadionin tiloja voidaan hyödyntää erilaisten kaupunkiliikennehankkeiden testauspaikkana.

Pysy ajan tasalla tämän ainutlaatuisen yhteistyön tapahtumista.