Services:CUPRA Electric performance new-cupra-leon-kl16 FI/FI

Ladattavassa muodossa. Sinua varten.

Hinnastot ja esitteet

Alta löydät ajantasaiset hinnastomme.

Autot ja teknologia

Tietoa autojen tekniikasta ja ominaisuuksista

CUPRA%20CONNECT%20-sovellus%20älypuhelimessa

Teknologia ja kehitys.

Autot ja niiden teknologia kehittyvät jatkuvasti mahdollistaen uusia varusteita ja toiminnallisuuksia.

Uusien ominaisuuksien käyttöön ja toimivuuteen kuitenkin liittyy myös esimerkiksi käyttöolosuhteista johtuvia rajoitteita. 

Tutustu itse.

Lataa esite ja tutustu syvemmin autojen uusiin ominaisuuksiin sekä niiden käyttöön liityviin rajoitteisiin.

Lataa esite

Me autamme.

Herättikö hinnastot kysymyksiä?


Automallin hinnasto
Hinnastosta löydät automallin eri varustelutasot ja moottorivaihtoehdot kätevästi taulukkoon asetettuna. Taulukosta selviää eri varustelutasojen ja moottorien teho (kW/hv), vaihteistotyyppi, yhdistetty kulutus (l/100km) ja sähköauton toimintamatka, hiilidioksidipäästöt (Co2-päästöt), autoveron määrä sekä alkaen hinnat ilman lisävarusteita. Löydät hinnastosta myös eri varustelutasojen vakiovarusteet.

Lisävarustehinnasto
Lisävarustehinnastosta löydät kaikki valitsemaasi automalliin saatavilla olevat lisävarusteet, lisävarusteiden tuotekoodit, mahdolliset varustelutasokohtaiset rajoitteet ja tuotekuvaukset sekä lisävarusteiden autoverottomat ja autoverolliset hinnat.   


Varastossa olevien tai jo tilattujen autojen hinnastot saattavat poiketa tilattavien autojen hinnastoista.

Mikäli olet tilaamassa uutta autoa, on viimeisin hinnasto aina ajantasainen. Löydät ajantasaisen hinnaston automallin kohdalta ensimmäisenä.

Otathan yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi lisätietojen saamiseksi.
Ota yhteyttä lomakkeella


Voit katsoa haluamasi automallin kokonaishinnan lisävarusteineen automallin rakennusautomaatin Yhteenveto-sivulta auton rakennuksen valmistuttua. 
Rakenna auto

Lähin jälleenmyyjäsi palvelee sivua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Kysy haluamasi automallin kokonaishinta lisävarusteineen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. 
Ota yhteyttä lomakkeella


Voit katsoa autoedun verotusarvolaskelman (ilman lisävarusteita) haluamasi automallin hinnastosta

Autoedun verotusarvolaskelman lisävarusteineen saat valitsemasi automallin rakennusautomaatin Yhteenveto-sivulta auton rakennuksen valmistuttua. 
Rakenna auto

Lähin jälleenmyyjäsi palvelee sivua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Saat haluamasi automallin autoedun verotusarvolaskelman siis myös lähimmältä jälleenmyyjältäsi. 
Ota yhteyttä lomakkeella


Ei huolta, voit esittää kysymyksesi suoraan lähimmälle jälleenmyyjällesi. 
Ota yhteyttä lomakkeella


Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.

Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.