FI/FI

Lehdistössä sanottua

Testit ja vertailut

Tutustu CUPRA-mallien testeihin ja koeajoraportteihin.

CUPRA on dynaaminen ja ainutlaatuinen haastaja autoalalla. Sen innovatiivinen kehitystyö, uudet tekniset ratkaisut ja massasta erottuva muotoilu on pantu merkille myös auto- ja liikennetoimittajien keskuudessa. Tutustu tarkemmin eri CUPRA-mallien testeihin ja koeajoraportteihin tällä sivulla.

CUPRA FORMENTOR

Kauppalehti – Auto 

Sporttimerkin crossoverista vielä tehokkaampi malli 390 hevosvoimaisella moottorilla

"Cupra Formentorin uudessa tehoversiossa on luonteikas viisisylinterinen.", "Turbomoottori tuottaa 390 hevosvoimaa ja 480 newtonmetriä. Auto kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa vain 4,2 sekunnissa, joten suorituskyky on vakuuttavaa. 20-tuumaisten etuvanteiden takaa kurkkivat peräti 18-tuumaiset jarrulevyt ja kuusimäntäiset Akebono-jarrusatulat."

>Lue Kauppalehden artikkeli

Kauppalehti – Auto 

Sporttimerkin syömähampaasta tärkeä lataushybridi

"Formentor on Cupran malliston kulmakivi.", "Muskeleitaan ja tatuointejaan esitellyt VZ-malli on nyt hieman rauhoittunut kansanautokuosiin. Käytettävyysratkaisut, perusergonomia ja hallintalaitteet ovat Volkswagen-konsernin tuotteita joskus nähneelle tuttuja, mutta urheilullisella ja varsin korkealuokkaisella viimeistelyllä silattuja.", "Alusta tuntuu napakalta.", "Viilattujen alusta-asetusten ansiosta teho ja etenkin messevä 400 newtonmetrin vääntö tuntuvat myös välittyvän paremmin tiehen, eikä etuveto hukkaa paukuista sutimiseen", "Useasta ajotilasta ”Cupra” lienee kiinnostavin. Se avaa pakoputkiston läpät levälleen, nostaa kierroksia, terävöittää vaihteenvaihtoja ja ohjausta, ja tuo moottorijarrutukseen ja alasvaihtoihin röpöttävän paukkeen.", "Sähköajo puolestaan sujuu miellyttävästi, ja rauhallisesti annosteltuna hybridi vie autoa esimerkillisen nätisti.", "Cupra Formentorin lataushybridi on taattua VW-konsernia, ja pätevä valinta keskikokoiseksi sähköistetyksi perheautoksi. Valinnan varaa riittää lataushybrideistä polttavankuumiin bensakoneisiin."

>Lue Kauppalehden artikkeli

Ajankohtaiset CUPRA-uutiset

CUPRA-uutisia ja ja -lehdistötiedotteita voit lukea myös SEAT.fi-sivustolta.