FI/FI

CUPRA x Padel

CUPRA on Suomen Padelliiton ja Finnish Padel Tourin uusi pääyhteistyökumppani.

Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji. Mallia näyttää Saana Saarteinen.

CUPRA on Suomen Padelliiton ja Finnish Padel Tourin uusi pääyhteistyökumppani. Sopimus on kaksivuotinen ja kattaa vuodet 2022–2023.

Kumppanuuden myötä CUPRA tukee lajin näkyvyyden kasvattamista ja edistää padelin kehitystä Suomessa. Tammikuussa käynnistyvä CUPRA Finnish Padel Tour tarjoaa jännittävää urheiluviihdettä kymmenen osakilpailun verran, jossa ratkotaan myös Suomen mestaruudet. Lisäksi CUPRA on mukana aikuisten maajoukkueen toiminnassa sekä tukemassa junioritoimintaa. Ensi keväänä perustettava CUPRA Junior Team Finland on yksi Padelliiton tulevaisuuden kärkihankkeista.

Padel on kansainvälisesti tärkeä laji espanjalaiselle haastaja-autobrändille. CUPRA onkin lajin merkittävä tukija sekä muun muassa kansainvälisen World Padel Tourin ja kansainvälisen Padelliiton (FIP) pääyhteistyökumppani.

Markkinointipäällikkö Jaakko Arho CUPRAlta iloitsee, kun brändi pääsee mukaan nostamaan suomalaista kilpapadelia uudelle tasolle. "Padel on valtavan suosittu laji CUPRAn kotimaassa Espanjassa, ja maailman parhaat kilpapelaajat tulevat tällä hetkellä Espanjasta. Olemme ylpeitä saadessamme edistää hienon urheilulajin kasvua ja kehittymistä huipputasolle myös Suomessa. CUPRA on nuori brändi, joten tämä on meille mahdollisuus kasvaa yhdessä padelin kanssa ja rakentaa samalla autoilun sähköistä tulevaisuutta."

"Padelin suosio on ilmiömäisessä kasvussa. Harrastajamäärissä se on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji, mutta myös kilpapelaamisen suosio kasvaa kohisten. Suomeenkin on jo saatu ensimmäiset täysipäiväiset padelammattilaiset", kertoo Suomen Padelliiton kumppanuus- ja markkinointipäällikkö Mika Virmalainen.

Tunnettuus nousuun yhteistyöllä: kuvassa vasemmalta Padelliiton kumppanuus- ja markkinointipäällikkö Mika Virmalainen, K-Auton markkinointipäällikkö Jaakko Arho sekä Padelliiton puheenjohtaja Janne Jukarainen.

Kuvassa Max Sjövall, CUPRA myynti- ja tuotepäällikkö Santeri Luotola sekä markkinointipäällikkö Jaakko Arho.

Max Sjövall on uusi CUPRA-brändilähettiläs

Max Sjövall on Suomen #1 padelpelaaja. Moninkertainen Suomen mestari ja maajoukkueen kapteeni tähyää lajissa kansainvälisille kentille. Tavoitteena on nousta maailmanlistalla jopa 100 parhaan joukkoon.

Vauhtia Maxin menestykselle antaa jatkossa myös CUPRA. Maxin käskytettävänä on CUPRA Formentor 2.0 TSI 140 kW 4Drive DSG, jonka neliveto takaa pitävän liikkumisen myös talvikeleillä.

Tervetuloa CUPRA Tribeen Max!

CUPRA Finnish Padel Tour 2022

Katso aikataulu ja turnaukset – ja tutustu samalla nopeasti kasvavaan kiehtovaan lajiin.

(Suomen Padelliiton kuvat Jonas Tana ja Juha Hirsimäki)