FI/FI

Moderni harvinaisuus.

Uusi CUPRA Ateca.

Vain harvoin eri elementit sulautuvat yhteen onnistuneesti ja muodostavat jotakin aivan uutta ja ihmeellistä. Usein nämä luomukset ylittävät mahdollisuuksien rajoja. Ne haastavat käsityksiä ja kertovat omaa tarinaansa ihmeellisistä seikkailuista. Uusi CUPRA Ateca on juuri sellainen: urheilullinen ja tyylikäs. Täydellinen yhdistelmä tehoa ja vakautta.

CUPRAn suorituskykyyn liitettävän perinteen mukaisesti uusi CUPRA Ateca huokuu aitoutta ja luottamusta. Se on täydellinen yhdistelmä katumaasturin tarjoamaa tilaa ja käyttömukavuutta sekä erinomaisen suorituskyvyn mukanaan tuomaa rauhallista varmuutta.

Dynaamisuutta ja tyyneyttä. Kesyttämättömyyttä ja malttia. Se on enemmän kuin auto. Se on kokonainen elämäntapa.

Kuten CUPRAn myynti- ja markkinointijohtaja asian ilmaisi, brändi pyrkii ”edistämään yhteenkuuluvuuden tunnetta, ylpeyttä, rohkeutta ja päättäväisyyttä. Samat persoonallisuuteen liittyvät ominaisuudet jaamme asiakkaidemme kanssa.” Ja CUPRA Ateca saa juuri nuo ideat esiin. Se herättää ne eloon ja antaa niille muodon.

Näin ollen CUPRA Ateca ei ole pelkästään mielentila vaan yhteisö. Me emme tee asioita muiden perässä. Laadimme itse omat sääntömme. Etsimme rakastamiamme asioita ja tuomme ne yhteen. Ei ketään muita kuin itseämme varten. Meitä määrittelee ainoastaan kykymme murtaa määritelmät. Juuri siksi teemme työtämme ja juuri sitä varten luotiin CUPRA Ateca.

Istuudu siis sinäkin autoon, joka mullistaa koko autoteollisuuden. Ensiluokkaisuuden uusi määritelmä. Ajattele eri tavoin kuin muut. Koska uusi CUPRA Ateca on tarkoitettu ensisijaisesti kuljettajille – ei niille, joille status on kaikki kaikessa. Se on hauska auto, jonka perimmäinen tavoite on kuitenkin voittaa. Kilparatojen auto. Kaduille suunniteltu. Levottomille sieluille tarkoitettu.